G House, Matera   The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.      Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      <<  change project  >>

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;    

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>

 G House, Matera&nbsp;  The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features.&nbsp;     Date: 2001 | 2003  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;

G House, Matera 

The project concerns the rearrangement of the internal layout of an apartment located in the center of Matera. A continuous wooden wall develops vertically through the house and creates a fluid and homogeneous space. Doors, cabinets and panels follow one another seamlessly and divide the various rooms becoming the project’s distinctive features. 

 

Date: 2001 | 2003

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Alessandra Chemollo, Nicola Di Nanna

 

<< change project >>