M+ House, Matera   The intervention completes a former project of the M House. It involves the roofing of a patio that marks an outdoor sitting space and acts as passageway between the inside and the outside. The horizontal “blade” section grows thinner towards the garden and is made less conspicuous by quadrangular openings. Through this device the sunlight reaches the inner spaces and creates an ever changing play of light on the stone walls.     Date: 2008 | 2010  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Nicola Di Nanna      <<  change project  >> 

M+ House, Matera 

The intervention completes a former project of the M House. It involves the roofing of a patio that marks an outdoor sitting space and acts as passageway between the inside and the outside. The horizontal “blade” section grows thinner towards the garden and is made less conspicuous by quadrangular openings. Through this device the sunlight reaches the inner spaces and creates an ever changing play of light on the stone walls.

 

Date: 2008 | 2010

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Nicola Di Nanna

 

<< change project >> 

 M+ House, Matera&nbsp;  The intervention completes a former project of the M House. It involves the roofing of a patio that marks an outdoor sitting space and acts as passageway between the inside and the outside. The horizontal “blade” section grows thinner towards the garden and is made less conspicuous by quadrangular openings. Through this device the sunlight reaches the inner spaces and creates an ever changing play of light on the stone walls.     Date: 2008 | 2010  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;&nbsp;

M+ House, Matera 

The intervention completes a former project of the M House. It involves the roofing of a patio that marks an outdoor sitting space and acts as passageway between the inside and the outside. The horizontal “blade” section grows thinner towards the garden and is made less conspicuous by quadrangular openings. Through this device the sunlight reaches the inner spaces and creates an ever changing play of light on the stone walls.

 

Date: 2008 | 2010

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Nicola Di Nanna

 

<< change project >> 

 M+ House, Matera&nbsp;  The intervention completes a former project of the M House. It involves the roofing of a patio that marks an outdoor sitting space and acts as passageway between the inside and the outside. The horizontal “blade” section grows thinner towards the garden and is made less conspicuous by quadrangular openings. Through this device the sunlight reaches the inner spaces and creates an ever changing play of light on the stone walls.     Date: 2008 | 2010  Architect: Paolo De Benedictis  Photography: Nicola Di Nanna      &lt;&lt;&nbsp; change project &nbsp;&gt;&gt;&nbsp;

M+ House, Matera 

The intervention completes a former project of the M House. It involves the roofing of a patio that marks an outdoor sitting space and acts as passageway between the inside and the outside. The horizontal “blade” section grows thinner towards the garden and is made less conspicuous by quadrangular openings. Through this device the sunlight reaches the inner spaces and creates an ever changing play of light on the stone walls.

 

Date: 2008 | 2010

Architect: Paolo De Benedictis

Photography: Nicola Di Nanna

 

<< change project >>